If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сутринта към 8,20 най-уникалното и красиво, наточено светло синьо GT, което съм виждала, паркирано на ул. Лидице в Гео Милев. После на светофара на Слатина черна ръмжаща 155-ца, с леки подозрения за колегата TS
Сутринта към 8,20 най-уникалното и красиво, наточено светло синьо GT, което съм виждала, паркирано на ул. Лидице в Гео Милев. После на светофара на Слатина черна ръмжаща 155-ца, с леки подозрения за колегата TS
Абе къде се криете един път не засякох никой по Слатинска или Гео Милев, а всеки ден минавам почти. Все пак съм на Слатинска...
Кой е колегата с черна, врачанска 147-ца с клубен стикер на предното стъкло дет ще къпе мад**ите в Лозенец.
П.П." Много яко" време.
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г. Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Може да съм бил и аз,ако е наистина черна.На Миро е тъмно синя.
---------- Post added at 12:26 ---------- Previous post was at 12:24 ----------
Днес към обяд една сребриста 145-ца с ленти на номерата "екстриим" (бели на цвят, явно скоро не е посещавал сервиза) беше паркирана срещу сградата на "Глобул" на 4-ти км.
Comment